APA (7. basım) Alıntı

Chacón Villalobos, A. (2011). Percepción de alimentos en el primer lustro de vida: Aspectos innatos, causalidad y modificaciones derivadas de la experiencia alimentaria / Food perception in the first lustrum of life: innate aspects, causality and modifications derived from repeated.. Universidad de Costa Rica.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Chacón Villalobos, Alejandro. Percepción De Alimentos En El Primer Lustro De Vida: Aspectos Innatos, Causalidad Y Modificaciones Derivadas De La Experiencia Alimentaria / Food Perception in the First Lustrum of Life: Innate Aspects, Causality and Modifications Derived from Repeated.. Universidad de Costa Rica, 2011.

MLA (9th ed.) Atıf

Chacón Villalobos, Alejandro. Percepción De Alimentos En El Primer Lustro De Vida: Aspectos Innatos, Causalidad Y Modificaciones Derivadas De La Experiencia Alimentaria / Food Perception in the First Lustrum of Life: Innate Aspects, Causality and Modifications Derived from Repeated.. Universidad de Costa Rica, 2011.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..